Продължете към съдържанието

Препарат за зъбни протези РЕНЮ

Какво представлява препаратът РЕНЮ – RENEW?

РЕНЮ е мощен професионален препарат, адаптиран за домашно почистване, поддържане, дизинфекциране и реновиране на различни видове зъбопротезни апарати – зъбни протези (изключително подходяща формула за силиконови протези – ThermoSens, I Flex, SBC Elastic, 3D Elastic, Valplast и др. ), детски ортодонтски апаратчета, ортодонтски ретейнери, зъбни шини, спортни шини, зъбни местопазители, ортодонтски невидими шини за подреждане на зъбите Invisalign.

За какво се използва РЕНЮ – RENEW?

С мощната си формула вече повече от 30 години РЕНЮ – RENEW е световно признат водещ препарат за

 • Мощно и ефикасно почистване – отстранява 100% плаката, замърсяванията и оцветяванията само за 20 минути.
 • Безкомпромисна дезинфекция – дезинфекцира в дълбочина и убива всички микроорганизми в една апликация.
 • Реновира и поддържа протезите

Кой и къде произвежда РЕНЮ – RENEW?

Renew е патентован продукт на Mid-Continental – Канада и се предлага само от лицензирани дентални специалисти.  За пръв път производителят Mid-Continental представя Renew на пазара през 1986 година и от тогава до днес този продукт продължава да печели уважение в световната дентална индустрия с изключителното си качество и стойност.

От 1986 година до сега RENEW се произвежда и опакова във фабриката на Mid-Continental в Winnipeg, Канада. Можете да посетите официалният сайт на производителя на RENEW от следния линк

https://www.mid-continental.com/

От къде мога да закупя РЕНЮ – RENEW?

Ексклузивен официален търговски представител на Mid-Continental Dental Supply – CANADA за марката RENEW за България е ITS Trade Group Ltd. – българско дружество, лицензирано като търговец на медицински изделия на едро, съгласно законовите изисквания и разпоредби на Министерството на здравеопазването и Изпълнителната Агенция по лекарствата.

За поръчки на продуктите, както и за всякаква допълнителна информация относно RENEW, можете да се свържете с нас по следните начини –

КОНТАКТИ >>

Как се използва РЕНЮ – RENEW?

РЕНЮ е мощен професионален препарат за почистване и реновиране, който е адаптиран за ежедневна употреба в домашни условия. Това прави начинът на ползване на препаратът РЕНЮ изключително лесен – просто разтваряте малка кафена лъжичка от препарата в топла (негореща) вода и потапяте за 20 минути зъбната протеза или шина в разтвора.

След изваждането и от разтвора просто трябва да изплакнете с течаща вода за няколко секунди. След което протезата е напълно готова да бъде поставена в устата отново. Бързо, лесно и ефикасно!

Има ли различни видове РЕНЮ – RENEW?

Да. Препаратът RENEW се предлага в две различни линии:

 • RENEW DENTURE CLEANER – подходящ за всички видове снемаеми зъбни протези, без изключение.
 • RENEW ORTHO&SPORT – специална формула за почистване на ортодонтски апарати, ортодонтски шини, спортни шини, основно насочена и адаптирана за най-малките, т. е. за децата.

Renew Denture Cleaner – професионален продукт за почистване на всички видове зъбни протези

С Renew Denture Cleaner гарантирано можете да премахнете замърсявания от:

 • зъбен камък
 • неприятен вкус, мирис
 • петна от тютюн
 • оцветяване от кафе чай
 • натрупана плака
 • бактериални замърсявания
 • освежава цялата протеза и я подържа чиста
 • не уврежда протезата ( не окислява )
 • една опаковка 150-180 дни
 • Почиства напълно педпазва от вируси
 • Не уврежда протезите
 • Икономически най-изгодният продукт на пазара

Какви са предимствата на Renew?

Renew може да се използва директно и от пациентите, поради улеснената употреба. Може да се използва при всички видове зъбни протези – протези термосенс, валпласт протези, метални протези и други, както и  при всички видове детски ортодонтски апаратчета и зъбни шини.

За разлика от таблетките за почистване на зъбни протези, Реню почиства протезите в дълбочина, без да ги  уврежда и без да намалява техния срок на експлоатация. Разликата между него и всички видове таблетки е, че таблетките увреждат протезите. Както всички сме виждали, таблетките се пускат във вода и започват бурно да образуват „балончета“. Тези „балончета“ от кислород много силно окисляват протезата. Бурната реакция на кислорода нарушава структурата и уврежда пластмасата на зъбната протеза, като образува многобройни микропукнатини. Протезата започва да задържа повече мърсотия и плака. Също така еластичните протези и така наречените „силиконови“ протези намаляват своята еластичност и стават по-слаби. Почистването на протезите с четка и паста за зъби е абсолютно неподходящо и увреждащо, защото  нараняват повърхността и и протезата започва бързо да натрупва зъбен камък и плака.

Реню  е с над  30 години опит в професионалното почистване на зъбни протези. Препаратът е произведен в Канада от Mid-Continental, което е гарант за неговото високо качество и надежност. Иключително икономичен и изгоден. Една опаковка е достатъчна за около 150 – 180 дни.

В ежедневната ни практика ние се нуждахме от препарат за зъбни протези, който да почиства бързо и ефективно. Тествахме различни таблетки и препарати. Установихме, че таблетките видимо не почистват. От техните производители е обявено, че между 3 и 5 минути протезата трябва да е почистена. Тестът, който проведохме, показва, че протезите остават видимо непочистени след употреба на таблетки, както вие сами ще видите по-долу в снимките и видеото. 

Затова, ние ви гарантираме, че препаратът Renew наистина работи. Реню наистина почиства протезите. 

Факт е, че зле почистената зъбна протеза може да бъде опасна. Както е известно, кариесите се предизвикват от бактерии. Тези бактерии се намират в натрупаната по протезите плака, от където се пренасят и върху здравите зъби. В резултат се развиват редица усложнения – кариеси на останалите естествени зъби, възпаления на устната лигавица, кандидозни инфекции. В някой случаи тези бактерии предизвикват стомашни проблеми.

С Renew Denture Cleaner гарантирано можете да премахнете замърсявания от вашата зъбна протезата.